Εφαρμογή ScanNGet

Θέλετε να σας επιστρέφονται χρήματα κάθε φορά που ψωνίζετε από φούρνους και υπεραγορές; Εντάξει!

Πώς, θα ρωτήσετε τώρα! Η απάντηση είναι απλή, απλά κατεβάστε την εφαρμογή του ScanNGet στο κινητό σας, φωτογραφίστε τις αποδείξεις από φούρνους και υπεραγορές και μια φορά το μήνα θα πάρετε επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας.

Πως δουλεύει;

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να εισάγετε τα τραπεζικά σας στοιχεία στην εφαρμογή (το IBAN του λογαριασμού σας).

Ακολούθως μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες τις αποδείξεις σας και να τις αποστείλετε για έλεγχο. Εάν τα προϊόντα που έχετε αγοράσει είναι σε προσφορά στην εφαρμογή τότε θα πάρετε τα ανάλογα χρήματα πίσω. Η επιστροφή χρημάτων είναι αναλόγως του προϊόντος και αυτή κυμαίνεται από 0.15 σεντς μέχρι και 1 ευρώ.

Αν είχατε την εφαρμογή myMilk παλαιότερα, αυτή έχει πλέον ενσωματωθεί στην εφαρμογή ScanNGet και έτσι οι πόντοι που παίρνετε όταν αγοράζετε προϊόντα της χαραλαμπίδης-κρίστης (γάλα, γιαούρτι, τυρί, γαλατάκια σοκολάτας, κτλ.) εξαργυρώνονται και αυτοί σε μετρητά. Για κάθε 300 πόντους του myMilk, παίρνετε 1 ευρώ και ενδεικτικά ένα λίτρο γάλα σας δίνει 4 πόντους ενώ ένα γαλατάκι σοκολάτας 8 πόντους.

Τι δεν μας αρέσει

Προς το παρόν τα αντικείμενα για τα οποία μπορείς να πάρεις χρήματα πίσω δεν είναι πάρα πολλά και ελπίζουμε πως στο μέλλον θα αυξηθούν, έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο που κάνει ο χρήστης της εφαρμογής για να φωτογραφίσει τις αποδείξεις του.

Επίσης, για να δεις το αποτέλεσμα μιας απόδειξης πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες και έτσι αν μια απόδειξη δεν έχει φωτογραφηθεί σωστά και θέλετε να την ξαναστείλετε τότε θα πρέπει να την έχετε φυλάξει.

Τέλος, είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως να μετακινηθεί στην εφαρμογή. Για παράδειγμα για να δεις την κατάσταση μιας απόδειξης πρέπει να πατήσεις στην εικόνα που δείχνει ένα πορτοφόλι και μετά μια άλλη εικόνα που δεν είναι αρκετά ευδιάκριτη στην συγκεκριμένη οθόνη.

Εφαρμογή ScanNGet

Μια σκέψη στο “Εφαρμογή ScanNGet

  1. Η εφαρμογή δεν δουλεύει πάντα.
    “Error Something went wrong” είναι το συνήθες μύνημα που εμφανίζεται όταν γίνεται προσπάθεια για login.
    Δηλαδή, όποτε θέλει δουλεύει.
    Είναι σπάσιμο νεύρων με λίγα λόγια… Sorry )-:

Αφήστε μια απάντηση

Κύλιση προς τα επάνω