Εκπτωτικά κουπόνια στην Κύπρο

Ο ανταγωνισμός άρχισε να ανεβαίνει εδώ και καιρό στην Κύπρο.

Αρκετές εταιρίες προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με κάποια έκπτωση, είτε για να τους γνωρίσει ο κόσμος, είτε για να αυξήσουν την πελατεία τους.

Πιο κάτω, θα βρείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν εκπτωτικά κουπόνια, σε προϊόντα και υπηρεσίες που ήδη μπορεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Σκρουτζ!
Η ιστοσελίδα αυτή ξεκίνησε προσφέροντας εκπτώσεις σε υπηρεσίες (πλύσιμο αυτοκινήτων, spa, μασάζ) και διαμονές σε ξενοδοχεία.
Τελευταίως έχουν προσθέσει και προϊόντα, που ίσως δεν συνάδει με το λόγο που θα τους επισκεπτόταν κάποιος, δηλαδή να βρει υπηρεσίες σε έκπτωση.

DirectDeals
Προσφέρει υπηρεσίες, προϊόντα και διαμονές σε ξενοδοχεία, όπως εκπτώσεις σε χώρους στάθμευσης αεροδρομίων, θεραπείες προσώπου, μαθήματα χορού, κ.α.

Σε όλες τις ιστοσελίδες, υπάρχουν αρκετά καλές προσφορές σε πάρα πολλές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία. Θα συνιστούσαμε να αποφύγετε την αγορά προϊοντων, καθώς τα περισσότερα δεν είναι σε κάποια προσφορά και ίσως κοστίζουν φθηνότερα στα καταστήματα.

Αν σκοπεύετε να πλύνετε το αυτοκίνητο σας, να κλείσετε διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο ή να χαλαρώσετε κάνοντας μασάζ, ψάξτε τις ιστοσελίδες αυτές και ίσως φανείτε τυχεροί!

Εκπτωτικά κουπόνια στην Κύπρο

Αφήστε μια απάντηση

Κύλιση προς τα επάνω